Kirjeldus
Kus iganes kliendid, kolleegid ja külalised naudivad suurepärast kohvi, on atmosfäär rahustav, suhtlemist soodustav ja tootlik. Kohv vabastab mõtted ning stimuleerib loovust. Ühesti töökohast ei tohiks puududa nurk, kus saab nautida head kohvi. Uus WE6 valmistab meisterlikult laia valikut klassikalisi kohvijooke.
TÄIUSLIK NAUDING
Kohvimasin JURA WE6 pakub 8 erinevat joogimenüüd. Jura on täiustanud kohvi valmistamise protsessi väikestele jookidele, võimaldades WE6’l pakkuda professionaalset barista-standardit iga kord. Kuuetasemeline Aroma G3 veski tagab ubade kiire ja täpse jahvatuse parimate maitse- ja aroomiomaduste säilitamiseks. Muutev kohvigrupp suudab parimat jooki valmistada 5-16 grammist jahvatatud ubadest. Jura poolt välja töötatud uus P.E.P-süsteem optimeerib valmistamise aega – ristretto või espresso tegemise ajal surutakse kuum vesi intervallidena läbi kohvipuru.
INNOVATIIVNE P.E.P.© TÕMBEKAMBER
Põhiline eelis P.E.P.©-süsteemil – joogi valmistamise ajal läheb vesi läbi kohvipuru lühikeste pulssidena, mitte pideva joana. See võimaldab tuua esile kohvi parimad maitse- ja aroomiomadused.
UUE TEHNOLOOGIA Aroma G3 KOHVIVESKI
Pärast soovitud joogi valimist hakkab kohvimasin JURA “WE6” esmalt ube jahvatama. See on algus imelise kohvi loomiseks ning seetõttu on Jura välja töötanud kvaliteetse, roostevabast terasest koonja veski. Aroma G3 kohviveski jahvatab ube pisut aeglasemalt, et oad ei kõrbeks ning kohvis säiliksid kõik parimad maitse- ja aroomiomadused.
LIHTNE PUHASTUS
Puhtus ja hügieen on töökohas üliolulised. Jura integreeritud loputus- ja puhastusprogrammid, kombineeritud vastavate Jura puhastusvahenditega, pakuvad parimat puhtust vaid ühe nupulevajutusega.
INDIVIDUAALSED EELISTUSED
Kuna igaühel on omad soovid, pakub WE6 palju võimalusi jookide seadistamiseks ja isikupärastamiseks. Jahvatatud kohvi kogust ja vee hulka saab määrata vastavalt kasutatavatele tassidele ja klaasidele.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.