Kohvikeskus

Vaja läheb:

  • 150 ml espressot
  • 200 ml piimašokolaadi
  • 4 muna
  • 75 g võid
  • 75 suhkrut

Šokolaadikreem

  • 200 ml vahukoort
  • 200 g tumedat šokolaadi
  • soovi korral 3-4 spl tuhksuhkrut

Sulata kuumas espressos piimašokolaad. Lisa ka sulavõi.

Sega ühtlaseks.

Mikserda munad suhkruga helekollaseks vahuks ja lisa või-kohvi-šokolaadi segule.

Sega ühtlaseks.

Vala küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.

Küpseta 180 kraadi juures umbes 50 minutit. 

Lase üleöö külmikus taheneda.

Šokolaadikreemi jaoks kuumuta pliidil potis vahukoor pea keemiseni, tõsta tulelt ja lisa sisse tükeldatud tume šokolaad. Sega ühtlaseks ja lase jahtuda. Mikserda jahtunud segu tugevamaks vahuks. soovi korral võid lisada pisut tuhksuhkrut.

Määri kas niisama koogile või kasuta selleks pritskotti.

Kaunista šokolaadiubade ja roositee õitega.

Kutsu sõbrad külla koogile ja kohvile!

Head maitseelamust!