Tooted

Kohviubade säilitamine

Kohviubade kõige suuremad vaenlased on õhk, niiskus, soojus ja valgus. Kohviubade säilitamisel ringleb ka müüt, et parim viis ubade värskuse säilitamiseks on külmik. Kindlasti ei tasu igapäevaselt kohviube külmutuskapis hoiustada, kuna kohvioad on tundlikud niiskusele ja temperatuuri kõikumistele. Lisaks võtavad oad külmikus kergesti juurde teiste toiduainete aroomi ja maitse.

Soovitused ubade sälitamiseks:

  • Säilita kohvi alati originaalpakendis
  • Hoia kohvipakk kindlalt suletuna, et vältida kohviubade või jahvatatud kohvi kokkupuudet õhuhapnikuga
  • Hoia kohvi niiskuse eest
  • Hoia kohvi kuumuse ja otsese päikesevalguse eest
  • Ära vala kohvi originaalpakendist välja
  • Ära jäta kohvipakki avatuna seisma

Kohvikeskus soovitab alati kõikidel klientidel osta endale väike abimees nimega kohvipaki sulgur, mis aitab hoiustada kohviube õhukindlalt.

Kas sul on kohvipaki sulgur juba kodus olemas? Kui EI siis leiad omale väikse abimehe SIIT!

Kohvipaki sulgur on mõeldud kohvipakkidele kuni 1 kg, eesmärgiga sulgeda lahtine pakk säilitamaks kohviubade värskuse ka kuni viimase kohvioani pakis! Oluline sulguri kasutusel on, et pakk sulgeda kohe kohviubade tasapinna pealt, et pakki ei jääks hapnikku, mis kahandabki kohviubade värskust! Kohvisasinasse vala maksimaalselt nii palju ube, mida kasutad ära 2-3 päevaga. Sedasi saad võimalikult hea ja värske kohvi!

Nüüd kõik kohvi tegema!

Mõnusat kohvikatsetamiskuud!